Hoe ik hulp kreeg van Oprah en het universum
Ik vraag regelmatig om hulp aan het universum. Bijvoorbeeld als ik steun of bescherming nodig heb of een moeilijke beslissing moet maken.

Soms krijg ik duidelijk antwoord, soms ook niet.

Maar ongeveer een jaar geleden was het overduidelijk:

Ik kampte met een moeilijke beslissing. Ik liep al jaren met hevige pijn in mijn knie, ik had al vanalles geprobeerd en gedaan maar niets hielp.

Er was nog een laatste optie: door een orthopeed een nieuwe knie er in laten zetten.

Ik had deze optie al eens eerder overwogen maar dat was 10 jaar geleden en ik vond mezelf nog te jong daarvoor. Zo’n knie gaat maar 20 jaar mee en het herstel van zo’n operatie duurt heel lang.

Maar nu moest er echt iets gebeuren want mijn knie beperkte me op allerlei vlakken in mijn leven. Ik twijfelde heel erg omdat ik niet iets lichaamsvreemd in mijn lichaam wilde hebben en dat ik toch nog steeds te jong was voor een knieprothese.

Ik voelde wel dat ik snel een keuze moest maken, want zo ging het niet langer!

Op een zondagochtend in januari besloot ik om hulp te vragen aan het universum. Na een korte meditatie stelde ik een duidelijke vraag: universum, geef me alstublieft een duidelijk teken of ik de knie operatie moet laten doen, ja of nee?

Later die dag was ik aan het scrollen op Instagram en toen kwam er een filmpje voorbij. Het was Oprah Winfrey die samen met haar vriendin een bergwandeling aan het maken was en net de top had bereikt. Ze was blij, had haar beide armen omhoog en riep iets in de trant van: I did it and all because of my new knees!

Ik voelde meteen: dit is mijn teken! Dit is mijn teken dat ik de operatie moet laten doen!

De dag erop heb ik meteen een afspraak gemaakt bij de orthopeed.

Afgelopen juni ben ik geholpen. De operatie was goed gegaan en het herstel daarna ging ook volgens schema. Nu kan ik weer gewoon wandelen zonder pijn.

Wat nog leuk is om te vermelden, is dat ik een paar dagen na de operatie bevestiging kreeg over mijn keuze.

Ik werd 15 juni geopereerd en 21 juni zat ik weer op Instagram te scrollen en zag weer een filmpje van Oprah voorbij komen waarin ze weer vertelde over haar nieuwe knieën en hoe blij ze ermee was!

Ik voelde meteen weer: ja dit is nogmaals een teken van het universum dat ik de juiste beslissing heb genomen!

Ik heb toen meteen gereageerd op dat filmpje met een tekst. En Oprah (of een staflid van haar 🙂 ) heeft toen gereageerd op mijn berichtje. Zie hieronder.

In december 2023 stond mijn verhaal ook in Manifestatie magazine in de rubriek Tekens van het universum.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *